Trudbenik a.d. Doboj - u stečaju - Obavještenje

Izvor:  Službeni glasnik RS 63/2023

Okružni privredni sud u Doboju, stečajni sudija mr. sc. Mato Kulaš, u stečajnom postupku nad subjektom upisa pod nazivom: "Trudbenik" a.d. fabrika kompresora, pneumatskih alata i opreme Doboj - u stečaju, Ul. Nikole Tesle br. 26, a na osnovu člana 38. stav (1) t. 1. i 2. i člana 115. stav 7. Zakona o stečajnom postupku ("Službeni glasnik Republike Srpske", broj 26/10), te Odluke broj 5, a u vezi sa Odlukom broj 7. Skupštine povjerilaca, održane 16.6.2023. godine, javno objavljuje sljedeći

POZIV

I - Pozivaju se povjerioci nižeg isplatnog reda da prijave svoja potraživanja u stečajnom postupku nad subjektom upisa pod nazivom: "Trudbenik" a.d. fabrika kompresora, pneumatskih alata i opreme Doboj - u stečaju.

II - U prijavi potraživanja treba označiti:
- firmu i sjedište, odnosno ime, prebivalište ili boravište povjerioca,
- pravni osnov - potraživanje nižeg isplatnog reda,
- rang na koji povjerilac ima pravo,
- iznos potraživanja koji je utvrđen od strane ovlašćenog sudskog vještaka finansijsko-ekonomske struke,
- broj žiro računa ili nekog drugog računa povjerioca, a sve u skladu sa odredbom člana 115. Zakona o stečajnom postupku.

III - Stečajni povjerioci nižih isplatnih redova pozivaju se da najkasnije u roku od 15 dana od dana objavljivanja ovog poziva u "Službenom glasniku Republike Srpske" prijave svoja potraživanja, a u suprotnom nepotpune i neblagovremene prijave potraživanja neće biti razmatrane.

IV - Predmetni poziv biće objavljen u "Službenom glasniku Republike Srpske" i na oglasnoj tabli ovog suda.

 

Stečajni sudija,
Mg. sc. Mato Kulaš, s.r.


(60 0 St 023013 16 St-su)

 

 



Prečice: TRDB