Duvaplast a.d. Kakmuž saziva 2. vanrednu Skupštinu akcionara

Izvor:  Glas Srpske

Na osnovu Zakona o privrednim društvima("Službeni glasnik RS" br. 127/8, 58/09, 100/11 i 67/13), te člana 57, tačka 17. Statuta društva "DUVAPLAST" AD Kakmuž, Upravni odbor "DUVAPLAST" AD Kakmuž, na svojoj sjednici održanoj 10.12.2015. godine donio je odluku kojom

SAZIVA

2. Vanrednu Skupštinu akcionara "DUVAPLAST" AD Kakmuž, koja će se održati dana 17.1.2016. godine u prostorijama društva u Kakmužu sa početkom u 10 časova.
Za sjednicu se predlaže sljedeći dnevni red:

1. Izbor predsjednika skupštine
2. Izbor radnih tijela skupštine
3. Izvještaj komisije za glasanje
4. Informacija o stanju društva i mogućnostima finansijske konsolidacije
5. Donošenje odluke o raspolaganju imovinom velike vrijednosti
6. Donošenje odluke o kreditnom zaduženju i upisu na nekretnine, kao i zalogu opreme u korist banke u cilju obezbjeđenja kredita.

Vanredna skupština se zakazuje zbog potrebe donošenja odluka za zaključenje ugovora o kreditu sa Investiciono razvojnom bankom RS (krediti za pravna lica po odluci Vlade RS).
U slučaju da se Skupština ne održi u navedeno vrijeme zbog nedostatka kvoruma, ponovljena Skupština će se održati istog dana, na istom mjestu u 13 časova, sa istim dnevnim redom.
Obavještavaju se nesaglasni akcionari da mogu tražiti svoja prava predviđena članom 435. Zakona o privrednim društvima.
Pravo učešća i pravo glasa na skupštini ostvaruje se na osnovu izvještaja iz Centralnog registra hartija od vrijednosti RS, sa stanjem na deseti dan prije održavanja sjednice Skupštine, odnosno na dan 7.1.2016. godine.
Akcionari mogu dobiti sve potrebne informacije u sjedištu društva, radnim danom od 7 do 15 časova.


UPRAVNI ODBOR

 



Prečice: DPLS