ZIF VIB fond a.d. Banja Luka saziva 1. vanrednu Skupštinu akcionara

Izvor:  Glas Srpske

Društvo za upravljanje investicionim fondovima "VIB" a.d. M. Stupara 4, Banjaluka

Na osnovu člana 267 i 272 Zakona o privrednim društvima ("Sl. glasnik RS", broj: 127/08, 58/09,100/11, 67/13), člana 76 i 85 Zakona o investicionim Fondovima ("Sl. glasnik RS", broj: 92/06, 82/15) i člana 50 Statuta Zatvorenog investicionog fonda VIB FOND a.d. Banjaluka, Upravni odbor Društva za upravljanje IF-ovima "VIB" a.d. Banjaluka

SAZIVA

Prvu vanrednu Skupštinu akcionara Zatvorenog investicionog fonda "VIB FOND" a.d. Banjaluka, koja će se održati dana 26.2.2016. godine u 11 časova, u prostorijama Društva za upravljanje investicionim fondovima "VIB" a.d., Ul. Miše Stupara br. 4 Banjaluka, sa sljedećim

DNEVNIM REDOM

1. Izbor radnih tijela Skupštine akcionara - predsjednika Skupštine, a predsjednik Skupštine imenuje Komisiju za glasanje, zapisničara i 2 ovjerivača Zapisnika;
2. Usvajanje Izvještaja Komisije za glasanje
3. Razmatranje i usvajanje Zapisnika sa 13. sjednice Skupštine akcionara
4. Razmatranje i usvajanje Zapisnika sa 14. sjednice Skupštine akcionara
5. Razmatranje i usvajanje Zapisnika sa 15. sjednice Skupštine akcionara
6. Razmatranje i usvajanje Zapisnika sa 16. sjednice Skupštine akcionara
7. Razmatranje i donošenje Odluke o razrješenju predsjednika i članova Nadzornog odbora ZIF-a "VIB FOND" a.d. Banjaluka
8. Razmatranje i donošenje Odluke o imenovanju predsjednika i članova Nadzornog odbora ZIF-a "VIB FOND" a.d. Banjaluka

Skupština akcionara Fonda može odlučivati ako su prisutni ili predstavljeni akcionari koji predstavljaju najmanje 30% osnovnog kapitala Fonda, uključujući i glasove akcionara koji su se opredijelili da glasaju pismenim putem.
U slučaju nedostatka kvoruma, ponovljena Skupština će se održati dana 4.3.2016. godine u 11 časova na istom mjestu i sa istim dnevnim redom.
Ponovljena Skupština akcionara Fonda može valjano odlučivati bez obzira na broj prisutnih i predstavljenih akcionara i broj glasova koje imaju.
Pravo glasa na Skupštini imaju akcionari upisani u knjigu akcionara na dan 16.2.2016. godine.
Materijali za sjednicu Skupštine akcionara Fonda dostupni su u sjedištu Društva i na internet stranici Društva www.vibfond.com.
Akcionari mogu izvršiti uvid u materijal za Skupštinu, svaki radni dan u vremenu od 12 do 15 časova, u prostorijama Društva za upravljanje IF-ovima "VIB" a.d. Banjaluka, u ulici Miše Stupara broj 4, Banjaluka.
Akcionari koji nisu u mogućnosti da Skupštini akcionara prisustvuju lično ili putem punomoćnika (punomoć može biti ovjerena kod nadležnog organa ili u Društvu) mogu glasati i pismenim putem, dostavljajući glasački listić prije održavanja sjednice Skupštine na protokol Društva za upravljanje IF-ovima "VIB" a.d. Banjaluka.
Telefon za informacije: 051/257-930.


Upravni odbor
DUIF "VIB" a.d. Banjaluka

 



Prečice: VIBP