Gradska toplana a.d. Doboj saziva 6. vanrednu Skupštinu akcionara

Izvor:  Gradska toplana a.d. Doboj

„GRADSKA TOPLANA „a.d.
D O B O J
Broj : 3811/16.god.
Dana, 28.12.2016.god.

Na osnovu člana 272. Zakona o privrednim društvima , člana 21. I 27. Statuta „Gradska toplana"a.d.Doboj , Nadzorni odbor „Gradska toplana"a.d.Doboj na redovnoj sjednici održanoj dana 28.12.2016. godine, jednoglasno je donio Odluku o ;

S A Z I V U

Šeste vanredne sjednice Skupštine akcionara „Gradska toplana"a.d.Doboj ,koja će se održati dana , 25.01.2017.godine ( srijeda ) , sa početkom rada u 11 časova u sjedištu Društva u Doboju, ul. Srpskih sokolova br. 1, a na zahtjev Gradonačelnika Grada Doboja, zakonskog zastupnika većinskog kapitala.
Razlozi zbog koji se saziva vanredna sjednica Skupštine akcionara su: Usvajanje Plana poslovanja „Gradska toplana"a.d.Doboj i razrješenje člana Odobra za reviziju po osnovu pismene ostavke .
Za vanrednu sjednicu Skupštine akcionara predlaže se slijedeći;

D n e v n i r e d


1. Izbor radnih tijela Skupštine ;
- komisije za glasanje,
- zapisničara ,
- dva ovjerivača zapisnika.
2. Razmatranje i usvajanje Izvoda iz zapisnika sa 13.(trinaeste ) redovne sjednice Skupštine akcionara „Gradska toplana"a.d.Doboj.
3. Razmatranje i usvajanje prijedloga Plana poslovanja „Gradska toplana" a.d. Doboj za period 2017.godine.
4. Razmatranje i usvajanje prijedloga Plana poslovanja „Gradska toplana"a.d.Doboj za period 2017 -2019.godine.
5. Donošenje Odluke o razrješenju člana Odbora za reviziju „Gradska toplana „a.d.Doboj , radi pismene ostavke, ispred kapitala Grada Doboja.

Pravo učešća i pravo glasa na Skupštini ostvaruje se na osnovu liste akcionara , koju izdaje Centralni registar hartija od vrijednosti Republike Srpske na dan 15.01.2017.godine .
U slučaju odlaganja sjednice, ponovljena sjednica će se održati 06.02. (ponedeljak ) 2017.godine.
Materijali za sjedinicu Skupštine akcionara mogu se razmotriti i preuzeti u sjedištu Društva u Doboju, ul. Srpskih sokolova br. 1 , svakim radnim danom od 9 do 14 časova.

Dostavljeno:
1. Naslovu 1h 
2. Arhiva 1h 

Predsjednik

Nadzornog odbora

/ Dejan Staračević,dipl.ecc. /s.r. 


Prilog:
GTDO_saziv 6 VSA.pdf   432 KB - Latinica

Prečice: GTDO