Elektrodistribucija a.d. Pale saziva vanrednu Skupštinu akcionara

Izvor:  Elektrodistribucija a.d. Pale

Mješoviti holding „ERS" - MP a.d. Trebinje
ZP ''ELEKTRODISTRIBUCIJA'' a.d. Pale
Broj: NO-26-444-1/16
Datum, 28.12.2016. godine

Na osnovu člana 44. tačka 4. Statuta Mješovitog holdinga „ERS"- MP a.d. Trebinje - ZP "Elektrodistribucija" a.d. Pale, Nadzorni odbor ZP "Elektrodistribucija" a.d. Pale

SAZIVA
vanrednu sjednicu Skupštine akcionara
Mješovitog holdinga „ERS"- MP a.d. Trebinje
ZP „Elektrodistribucija" a.d. Pale

Vanredna sjednica Skupštine akcionara ZP „Elektrodistribucija" a.d. Pale održaće se dana 27.01.2017 godine (petak) sa početkom u 11,00 časova u prostorijama Preduzeća u Palama, ul. Nikole Tesle br. 12.
Za sjednicu se predlaže sljedeći

DNEVNI RED

1. Izbor predsjednika Skupštine, zapisničara i ovjerača Zapisnika;
2.Razmatranje i usvajanje Zapisnika sa vanredne sjednice Skupštine akcionara Mješovitog holdinga „ERS"- MP a.d. Trebinje - ZP "Elektrodistribucija" a.d. Pale održane dana 28.12.2016. godine;
3. Donošenje Odluke o usvajanju Rebalansa plana poslovanja Mješovitog holdinga „ERS"- MP a.d. Trebinje - ZP „Elektrodistribucija" a.d. Pale za 2016. godinu;
4. Izvještaj o realizaciji mjera iz Akcionog plana Mješovitog holdinga „ERS"- MP a.d. Trebinje-ZP "Elektrodistribucija" a.d. Pale za otklanjanje nedostataka navedenih u Izvještaju nezavisnog revizora „Deloitte" za 2015. godinu.

U slučaju da se vanredna sjednica Skupštine akcionara ne održi dana 27.01.2017. godine, ponovljena vanredna sjednica Skupštine akcionara održaće se dana 03.02.2017. godine u isto vrijeme, na istom mjestu i sa istim dnevnim redom.
Pozivaju se svi akcionari, fizička i pravna lica, da lično ili putem punomoćnika, odnosno glasanjem pismenim putem, uzmu učešća u radu Skupštine akcionara.
Pravo učešća i pravo glasa na Skupštini ostvaruje se na osnovu izvještaja Centralnog registra koji sadrži oznaku akcije, podatke o vlasnicima, broju i nominalnoj vrijednosti akcija sa stanjem na dan 17.01.2017. godine.

Punomoć za zastupanje akcionara mora biti ovjerena kod nadležnog organa. Ukoliko akcionar glasa pismenim putem, pismena izjava o glasanju takođe mora biti ovjerena kod nadležnog organa.
Uvid u materijal koji će se razmatrati na sjednici Skupštine akcionara može se izvršiti svakog radnog dana od dana objavljivanja ovog poziva u prostorijama Preduzeća u terminu od 8,00-16,00 časova.


Predsjednik Nadzornog odbora
Slavo Krajišnik,dipl.maš.inž

 

 



Prečice: EDPL