Veterinarska stanica a.d. Rogatica saziva vanrednu Skupštinu akcionara

Izvor:  Glas Srpske

AKCIONARSKO DRUŠTVO "VETERINARSKA STANICA" Rogatica,
ul. Rogatičke brigade bb

Upravni odbor društva pod nazivom - AKCIONARSKO DRUŠTVO "VETERINARSKA STANICA", sa sjedištem u Rogatici, up. Rogatičke brigade bb upisano u registar privrednih društava nadležnog Okružnog privrednog suda u pod matičnim registarskim brojem 4-64 u skladu sa odredbama članova 267. i 268. Zakona o privrednim društvima RS ("Službeni glasnik RS" br. 127/08, 58/09,100/11 i 67/13) objavljuje:

OBAVJEŠTENJE
AKCIONARSKO DRUŠTVO "VETERINARSKA STANICA"
Rogatica, ul. Rogatičke brigade bb

Vanredna skupština društva pod nazivom AKCIONARSKO DRUŠTVO "VETERINARSKA STANICA" Rogatica, ul. Rogatičke brigade bb saziva se za 15.2.2017. godine sa početkom u 11 časova, u sjedištu društva na adresi u Rogatici, ul. Rogatičke brigade bb, na kojoj će se razmatrati sljedeći:

Dnevni red:

1. Izbor predsjednika Skupštine, zapisničara i dva ovjerivača Zapisnika Skupštine
2. Donošenje Odluke o promjeni sjedišta društva
3. Donošenje Odluke o promjeni naziva društva
4. Donošenje Odluke o razrješenju i imenovanju članova Upravnog odbora
5. Donošenje Odluke o uskla|ivanju djelatnosti društva kao i uskla|ivanju osnivačkog akta i Statuta Akcionarskog društva sa Zakonom o privrednim društvima RS:
6. Usvajanje Izmjena i dopuna osnivačkog akta i Statuta društva
7. Razno

Akcionari koji imaju ili predstavljaju najmanje desetinu osnovnog kapitala Društva mogu u roku od 8 dana od dana sazivanja Skupštine pismeno zahtijevati od Upravnog odbora da uvrsti određeno pitanje u dnevni red Skupštine.
Uz zahtjev moraju se navesti i razlozi za dopunu dnevnog reda Skupštine.

Uvid u materijale može se izvršiti u sjedištu AKCIONARSKO DRUŠTVO "VETERINARSKA STANICA" Rogatica, ul. Rogatičke brigade bb.

Ukoliko ne bude dovoljno prisutnih da se održi skupština, ponovna sjednica odnosno njen nastavak će se zakazati u istom danu.

 

Za
UPRAVNI ODBOR
Aleksandar Bratić, predsjednik, s.r.

 



Prečice: VSRG