Vodovod KP a.d. Prnjavor saziva 8. vanrednu Skupštinu akcionara

Izvor:  Vodovod KP a.d. Prnjavor

KP „VODOVOD" a.d. PRNJAVOR
Živojina Preradovića bb, Prnjavor

Broj: 1/4 - 300/1 - 17
Datum: 14.02.2017. god.

Na osnovu člana 55. Statuta KP „Vodovod" a.d. Prnjavor, Nadzorni odbor

SAZIVA
8. vanrednu Skupštinu akcionara KP „Vodovod" a.d. Prnjavor

8. vanredna Skupština akcionara KP „Vodovod" a.d. Prnjavor, održaće se dana 15.03.2017. godine, u 12.00 časova, u prostorijama Uprave Društva, u ulici Karađorđeva br. 6, u Prnjavoru.
Za Skupštinu se predlaže sledeći

Dnevni red

1. Razmatranje i donošenje Odluke o izboru predsjednika Skupštine akcionara;
2. Razmatranje i usvajanje Zapisnika sa 18. redovne Skupštine akcionara;
3. Razmatranje i donošenje Odluke o razrešenju članova Nadzornog odbora u KP „Vodovod" a.d. Prnjavor;
4. Razmatranje i donošenje Odluke o imenovanju vršilaca dužnosti članova Nadzornog odbora u KP „Vodovod" a.d. Prnjavor;
5. Razmatranje i donošenje Odluke o uslovima, standardima i kriterijumima za izbor članova Nadzornog odbora ispred većinskog akcionara Opštine Prnjavor;
6. Razmatranje i donošenje Odluke o raspisivanju javnog konkursa za izbor članova Nadzornog odbora ispred većinskog akcionara Opštine Prnjavor;
7. Razmatranje i donošenje Odluke o imenovanju Komisije za provođenje javnog konkursa za izbor i imenovanje članova Nadzornog odbora u KP „Vodovod" a.d. Prnjavor.

Materijali o kojima će se raspravljati na Skupštini akcionara mogu se pogledati i dobiti u Pravnoj službi preduzeća, ul. Karađorđeva br. 6, Prnjavor, u vremenu od 11.00 do 14.00 časova, svakog radnog dana od dana objavljivanja poziva do dana održavanja Skupštine akcionara.
Pravo učešća i pravo glasa na Skupštini akcionara ostvaruju akcionari na osnovu izvještaja Centralnog registra hartija od vrijednosti sa stanjem na dan 05.03.2017. godine.
U slučaju da se Skupština ne održi navedenog dana zbog nedostatka kvoruma, ponovljena Skupština će se održati 24.03.2017. godine u isto vrijeme, na istom mjestu i sa istim dnevnim redom.
Pozivaju se svi akcionari da lično ili putem punomoćnika, odnosno glasanjem pismenim putem uzmu učešće u radu Skupštine akcionara.



Predsjednik
Nadzornog odbora
dr Radislav Vinčić

 



Prečice: VDPV