Tehnogas - Trn a.d. Laktaši saziva 21. redovnu Skupštinu akcionara

Izvor:  Glas Srpske

Na osnovu člana 32. i 33. Statuta Društva "Tehnogas" fabrika tehničkih gasova, Trn - Laktaši, kao i člana 22. Poslovnika o radu Skupštine društva predsjednik Upravnog odbora

SAZIVA

DVADESET PRVU redovnu sjednicu Skupštine akcionara Društva "Tehnogas" fabrika tehničkih gasova, Trn -Laktaši koja će se održati dana, 11.4.2018. godine, u prostorijama TGT a.d. Trn, Ul. Nikole Pašića 28, sa početkom u 8 časova.
Za sjednicu Skupštine se predlaže sljedeći:

DNEVNI RED

1. Izbor predsjedavajućeg Skupštine i zapisničara.
2. Usvajanje zapisnika sa prethodnog zasjedanja Skupštine.
3. Usvajanje revidiranog Završnog računa, sa izvještajem revizora.
4. Usvajanje izvještaja o poslovanju društva za period 1.1.2017. do 31.12.2017. godine
5. Donošenje odluke o usmjeravanju dobiti.
6. Izbor revizora za 2018. godinu

Skupštinu čine i u njoj pravo učešća i pravo glasa imaju akcionari registrovani u Centralnom registru hartija od vrijednosti sa stanjem na deseti dan prije dana održavanja sjednice Skupštine akcionara, odnosno sa stanjem na dan, 1.4.2018. g., a Društvo će pribaviti od Centralnog registra hartija od vrijednosti RS izvještaj koji sadrži oznaku akcije, podatke o vlasnicima, broju i nominalnoj vrijednosti akcija na dan 1.4.2018. g.
Od dana objavljivanja ovog obavještenja o sazivanju Skupštine akcionara Društva, prijedlozi odluka za svaku tačku dnevnog reda o kojoj Skupština odlučuje i drugi dokumenti za Skupštinu biće dostupni svim akcionarima u sjedištu Društva u Trnu - Laktaši, Ul. Nikole Pašića 28., svakim radnim danom od 7 do 15 časova.

Napomena:
Lica koja će zastupati fondove ili pojedine akcionare dužni su sa sobom donijeti ovlašćenje ovjereno od strane nadležnog organa.


Upravni odbor

 



Prečice: TGTN