Komunalac a.d. Laktaši saziva 5. vanrednu Skupštinu akcionara

Izvor:  Glas Srpske

KP "KOMUNALAC" a.d. LAKTAŠI
NADZORNI ODBOR

Na osnovu člana 7. Zakona o javnim preduzećima ("Sl. glasnik RS" broj: 75/04 i 78/11) i člana 30. Statuta KP "Komunalac" a.d. Laktaši broj: 08-1-15/15 od 11.12.2015. godine, Nadzorni odbor KP "Komunalac" a.d. Laktaši, na sjednici održanoj dana, 13.3.2018. godine, donio je:

ODLUKU
o sazivanju pete vanredne sjednice Skupštine akcionara
KP "Komunalac" a.d. Laktaši

Saziva se peta vanredna sjednica Skupštine akcionara KP "Komunalac" a.d. Laktaši u petak, 30.3.2018. godine, u 12 časova u sali Skupštine opštine Laktaši.
Za sjednicu se predlaže sljedeći:

DNEVNI RED

1. Izbor i imenovanje radnih tijela:
- predsjednika Skupštine,
- komisije za glasanje,
- ovjerivača zapisnika
- zapisničara
2. Razmatranje i usvajanje Zapisnika sa prethodne sjednice Skupštine akcionara KP "Komunalac" a.d. Laktaši
3. Razmatranje prijedloga i donošenje:
a) Odluke o razrješenju Nadzornog odbora KP "Komunalac" a.d. Laktaši,
b) Odluke o imenovanju privremenog Nadzornog odbora KP "Komunalac" a.d. Laktaši,
4. Razmatranje prijedloga i donošenje:
a) Odluke o utvrđivanju uslova, standarda i kriterijuma za izbor i imenovanje članova Nadzornog odbora KP "Komunalac" a.d. Laktaši ispred kapitala opštine Laktaši,
b) Odluke o raspisivanju Javnog konkursa za izbor i imenovanje dva člana Nadzornog odbora KP "Komunalac" a.d. Laktaši ispred kapitala opštine Laktaši ,
v) Odluke o imenovanju Komisije za izbor članova Nadzornog odbora KP "Komunalac" a.d. Laktaši ispred kapitala opštine Laktaši.
5. Razno.

U slučaju da se Skupština ne održi u zakazano vrijeme, ponovljena sjednica će se održati na istom mjestu i sa istim dnevnim redom dana, 5.4.2018. godine, sa početkom u 12 časova. Uvid u materijal za sjednicu Skupštine može se izvršiti svakog radnog dana u vremenu od 8 do 14 časova, u prostorijama Upravne zgrade KP "Komunalac" a.d. Laktaši, u ulici Mire Cikote br. 4, Laktaši.
Pozivaju se akcionari koji su na dan, 20.3.2018. godine, evidentirani u izvještaju Centralnog registra hartija od vrijednosti, da lično ili putem punomoćnika učestvuju u radu Skupštine akcionara, kao i druga lica koja su po zakonu, statutu Društva i opštim aktima Društva dužna da prisustvuju.
Potpis davaoca punomoći mora biti ovjeren kod nadležnog organa.
Ova odluka će se objaviti u dnevnim listovima "Glas Srpske" i "Nezavisne novine" te na internet stranici Banjalučke berze.

Broj: 1-52 /18
Datum: 13.3.2018. godine

Predsjednik
Nadzornog odbora
Saša Popović

 



Prečice: KOML