OPREMIMO NAŠE ŠKOLE

Banjalučka berza poziva sve zainteresovane da se pridruže u akciji opremanja osnovnih i srednjih škola u RS računarskom opremom koja se više ne koristi u poslovne svrhe, a koja ispunjava minimalno sljedeće uslove: LCD monitor, dijagonala 17 inča, Pentium 4 procesor, 512MB RAM. 

Računare planiramo da poklonimo školama za potrebe izvođenja praktične nastave iz informacionih, računovodstvenih i investicionih disciplina. Većina učenika nema pristup programima koji su im neophodni jer njihove škole nemaju elementarne uslove za izvođenje nastave u računarskim kabinetima. 

Banjalučka berza će na svojim internet stranicama objavljivati tekuće aktivnosti u vezi sa opremanjem škola, učesnicima ove akcije, te organizovati prevoz i instalaciju računarske opreme.

Svi zainteresovani se mogu javiti na kontakt telefon Banjalučke berze 051/326-040 ili na e-mail: office@blberza.com.

 

Opremljena prva srednja škola u Bileći

Predstavnici Banjalučke berze su 18.10.2013. godine posjetili učenike i profesore Srednjoškolskog centra Bileća i u sklopu akcije „Opremimo naše škole" poklonili 7 računara. Kabinet za praktičnu nastavu je raspolagao sa svega dva zastarjela računara te će, kako ističu u ovoj školi, računari koje je poklonila Banjalučka berza doprinjeti kvalitetnijem praćenju i izvođenju praktične nastave iz više predmeta. Učenicima i profesorima je održana prezentacija o tržištu kapitala RS, Banjalučkoj berzi i edukativnim aktivnostima koje Banjalučka berza provodi.

 

-

 

 

Opremljena škola u Čajniču

Predstavnici Banjalučke berze su 27.12.2013. godine posjetili Srednjoškolski centar Petar Petrović Njegoš" Čajniče i u sklopu akcije „ Opremimo naše škole" poklonili šest računara koji će se koristiti za izvođenje praktične nastave.


-

 

Opremljena škola u Vlasenici

Predstavnici Banjalučke berze su 28.12.2013. godine posjetili Srednjoškolski centar Milorad Vlačić" Vlasenica i u sklopu akcije „ Opremimo naše škole" poklonili šest računara koji će se koristiti za izvođenje praktične nastave.

 

-

 

Opremljena osnovna škola u Zalužanima

Predstavnici Banjalučke berze su 12.10.2015. godine posjetili učenike i profesore Osnovne škole "Jovan Dučić" Zalužani, Kuljani i poklonili im četiri računara i monitora.  
Računari koji su poklonjeni u sklopu akcije "Opremimo naše škole" olakšaće učenicima i profesorima izvođenje nastave iz pojedinih predmeta. 

 

-

 

Računari za učenike Osnovne škole Glamoč

Predstavnici Banjalučke berze su 16.12.2016. godine poklonili pet računara učenicima Osnovne škole "Glamoč". Računari koji su poklonjeni u sklopu akcije "Opremimo naše škole" olakšaće učenicima sticanje praktičnih znanja.

 

-

 

Računari za učenike JU Srednjoškolski centar Mihajlo Petrović Alas u Ugljeviku

Predstavnici Banjalučke berze su 18.11.2019. godine poklonili sedam računara učenicima srednjoškolskog centra Mihajlo Petrović Alas u Ugljeviku. Računari koji su poklonjeni u sklopu akcije "Opremimo naše škole" olakšaće učenicima ekonomske struke izvođenje nastave i vježbi iz više predmeta. 

 

-

 

Akcija i dalje traje, te još jednom pozivamo sve zainteresovane koji žele da poklone računare da se uključe u akciju, kako bismo opremili što više škola u RS.