Kompanija lovnica a.d. Šekovići - u likvidaciji - Zaključen postupak likvidacije

Izvor:  Službeni Glasnik RS

Okružni privredni sud u Istočnom Sarajevu, likvidacioni sudija Dragan Borovčanin, rješavajući u postupku sprovođenja likvidacije nad pravnim licem Akcionarskim društvom za promet robe na malo i veliko "Kompanija Lovnica" Šekovići, Trg kralja Petra Prvog, van ročišta, 27.2.2020. godine, donio je sljedeće


RJEŠENJE

Zaključuje se likvidacioni postupak nad pravnim licem Akcionarskim društvom za promet robe na malo i veliko "Kompanija Lovnica" Šekovići, Trg kralja Petra Prvog. Ovlašćuje se likvidacioni upravnik Dragomir Stjepanović iz Rogatice da nakon zaključenja likvidacionog postupka nastavi sudski postupak kao zastupnik likvidacione mase likvidacionog dužnika Akcionarskog društva za promet robe na malo i veliko "Kompanija Lovnica" Šekovići, koji se vodi kod Okružnog privrednog suda u Istočnom Sarajevu, broj: 61 0 011340 19 Ps 2. Po pravosnažnosti ovog rješenja navedeno pravno lice brisaće se iz registra Okružnog privrednog suda u Istočnom Sarajevu.
Ovo rješenje objaviće se u "Službenom glasniku Republike Srpske" i na oglasnoj tabli Suda. Troškovi likvidacionog postupka padaju na teret predlagača.

Likvidacioni sudija,

Dragan Borovčanin, s.r


(61 0 L 008944 17 L-su) 



Prečice: KLOV