Vodovod KP a.d. Prnjavor saziva 9. vanrednu Skupštinu akcionara

Izvor:  Vodovod KP a.d. Prnjavor

KP „VODOVOD" a.d. PRNjAVOR
Živojina Preradovića bb
Prnjavor

Broj: 1/1.1 - 84/21
Datum: ¬¬¬01.02.2021. god.

Na osnovu člana 55. Statuta KP „Vodovod" a.d. Prnjavor, Nadzorni odbor

S A Z I V A
9. vanrednu Skupštinu akcionara KP „Vodovod" a.d. Prnjavor

9. vanredna Skupština akcionara KP „Vodovod" a.d. Prnjavor, održaće se dana 18.02.2021. godine, u 12.00 časova, u prostorijama Uprave Društva, u ulici Karađorđeva br. 6, u Prnjavoru.
Za Skupštinu se predlaže sledeći

Dnevni red

1. Razmatranje i donošenje Odluke o izboru predsjednika Skupštine akcionara;
2. Razmatranje i usvajanje Zapisnika sa 22. redovne Skupštine akcionara;
3. Razmatranje i donošenje Odluke o uslovima, standardima i kriterijumima za izbor članova Nadzornog odbora ispred većinskog akcionara Opštine Prnjavor;
4. Razmatranje i donošenje Odluke o raspisivanju javnog konkursa za izbor članova Nadzornog odbora ispred većinskog akcionara Opštine Prnjavor;
5. Razmatranje i donošenje Odluke o imenovanju Komisije za provođenje javnog konkursa za izbor i imenovanje članova Nadzornog odbora u KP „Vodovod" a.d. Prnjavor.

Materijali o kojima će se raspravljati na Skupštini akcionara mogu se pogledati i dobiti u Pravnoj službi preduzeća, ul. Karađorđeva br. 6, Prnjavor, u vremenu od 11.00 do 14.00 časova, svakog radnog dana od dana objavljivanja poziva do dana održavanja Skupštine akcionara.
Pravo učešća i pravo glasa na Skupštini akcionara ostvaruju akcionari na osnovu izvještaja Centralnog registra hartija od vrijednosti sa stanjem na dan 08.02.2021. godine.
U slučaju da se Skupština ne održi navedenog dana zbog nedostatka kvoruma, ponovljena Skupština će se održati 25.02.2021. godine u isto vrijeme, na istom mjestu i sa istim dnevnim redom.
Pozivaju se svi akcionari da lično ili putem punomoćnika, odnosno glasanjem pismenim putem uzmu učešće u radu Skupštine akcionara.


Predsjednik Nadzornog odbora

Momčilo Vinčić

 



Prečice: VDPV