Čajavec mega a.d. Banja Luka saziva 24. vanrednu Skupštinu akcionara

Izvor:  Čajavec mega a.d. Banja Luka

Na osnovu člana 304. stav 1. tačka g) Zakona o privrednim društvima (Službeni glasnik Republike Srpske broj: 127/08, 58/09 i 100/11 i 67/13), kao i člana 31. Statuta AD "Čajavec-MEGA" Banjaluka - Prečišćeni tekst, i člana 4. Poslovnika o radu Skupštine akcionara Društva - Prečišćeni tekst, u skladu sa svojom odlukom broj UO-120-694-1/18 od 09.02.2018. godine, Upravni odbor AD "Čajavec-MEGA" Banjaluka

SAZIVA
24. Vanrednu Skupštinu akcionara AD „Čajavec-MEGA" Banjaluka
I


Vanredna Skupština akcionara AD "Čajavec-MEGA" Banjaluka (dalje: Društvo), održaće se u srijedu, 28.02.2018. godine, u Upravnoj zgradi Društva u Banjaluci, ulica Vladike Platona broj 3, sa početkom u 10,00 časova, sa slijedećim

Dnevnim redom:

1. Otvaranje Skupštine (direktor Društva), i imenovanje radnih tijela Skupštine:
(1) Izbor predsjednika Skupštine;
(2) Imenovanje zapisničara,
(3) Imenovanje ovjerivača zapisnika (2 akcionara);
(4) Imenovanje Komisije za glasanje (3 člana);
2. Utvrđivanje kvoruma za održavanje Skupštine i za odlučivanje na Skupštini;
3. Razmatranje i usvajanje odluke o prihvatanju Ponude L.T.G. Company doo Banja Luka za kupovinu Tržnog centra "Čajavec-ZENIT" Banjaluka.

Pozivaju se svi akcionari Društva da prisustvuju ovoj vanrednoj Skupštini akcionara Društva u zakazano vrijeme. Pravo glasa na ovoj Skupštini mogu ostvariti svi akcionari Društva, i to lično ili preko punomoćnika.

Punomoćnici su dužni predati Komisiji za glasanje originalnu punomoć za zastupanje na ovoj Skupštini, ovjerenu od strane nadležnog organa.

U radu i odlučivanju na ovoj Skupštini mogu učestvovati svi akcionari koji su, prema izvještaju Centralnog registra HoV a.d. Banjaluka, vlasnici akcija Društva na dan 18.02.2018. godine.

U slučaju da se ova Skupština akcionara Društva ne održi u zakazano vrijeme zbog nedostatka kvoruma, ponovljena sjednica Skupštine se zakazuje istog dana, na istom mjestu i sa istim dnevnim redom, sa početkom u 10,30 časova.

Ponovljena Skupština može valjano odlučivati ako su prisutni ili predstavljeni akcionari koji imaju ili zastupaju više od jedne trećine ukupnog broja glasova prisutnih akcionara.

Materijali sa dnevnim redom su dostupni svim akcionarima u Upravnoj zgradi Društva u Banjaluci, u ulici Vladike Platona broj 3, svakog radnog dana (ponedjeljak - petak), u vremenu od 08,00 do 15,00 časova, počev od dana objavljivanja ovog javnog poziva pa do održavanja Skupštine.

Sve dodatne informacije, mogu se dobiti na telefone broj 051/921-570.

Upravni odbor
AD "Čajavec-MEGA" Banjaluka

 



Prečice: CMEG