JP Rad a.d. Bratunac saziva 3. vanrednu Skupštinu akcionara

Izvor:  Glas Srpske

JAVNO PREDUZEĆA "RAD" BRATUNAC
Broj: 495/2017
Dana: 24.10.2017. godine

Na osnovu člana 7. Zakona o Javnim preduzećima ("Službeni glasnik Republike Srpske", broj: 75/04 i 78/11), člana 44. stav 1. tačka 4. Statuta JP "RAD" Bratunac i Odluke broj: 494/2017 godine, Nadzorni odbor preduzeća:

SAZIVA

III (treću) vanrednu sjednicu Skupštine akcionara JP "RAD" Bratunac koja će biti održana dana, 30.11.2017. godine (četvrtak), u 12 časova u upravnoj zgradi preduzeća u ulici Svetog Save broj 252, Bratunac.
Za sjednicu se predlaže sljedeći:

DNEVNI RED

1. Izbor predsjednika Skupštine akcionara.
2. Izbor zapisničara, ovjerivača zapisnika i komisije za glasanje.
3. Usvajanje izvještaja komisije za glasanje.
4. Usvajanje Zapisnika sa 12. redovne sjednice Skupštine akcionara održane dana
28.9.2017.
5. Donošenje Odluke o razrješenju članova Nadzornog odbora u JP "RAD" Bratunac, zbog isteka mandata.
6. Izbor i imenovanje članova Nadzornog odbora u JP "RAD" Bratunac.
7. Donošenje Odluke o određivanju naknade članovima Nadzornog odbora u JP "RAD" Bratunac.
8. Donošenje Odluke o određivanju naknade komisiji za sprovođenje konkursa o izboru dva člana Nadzornog odbora u JP "RAD" Bratunac ispred kapitala opštine Bratunac.

U slučaju da vanredna sjednica Skupštine akcionara ne bude održana u zakazano vrijeme, ponovljena sjednica Skupštine akcionara će biti održana 4.12.2017. (ponedjeljak) u 12 časova na istom mjestu i sa istim dnevnim redom.
Uvid u materijal se može izvršiti svakog radnog dana, u vremenu od 7 do 15 časova u upravnoj zgradi preduzeća u ulici Svetog Save broj 84, Bratunac.
Pozivaju se akcionari da lično ili putem punomoćnika učestvuju u radu III (treće) vanredne sjednice Skupštine akcionara.
Pravo učešća i pravo glasa na Skupštini ostvaruje se na osnovu Izvještaja Centralnog registra hartija od vrijednosti a.d. Banjaluka, koji sadrži oznaku akcija, podatke o vlasnicima, broju i nominalnoj vrijednosti akcija izdatog sa stanjem na deseti dan prije dana održavanja sjednice Skupštine akcionara tj. sa stanjem na dan 20.11.2017. godine.


Predsjednik Nadzornog odbora
Mićić Radenko

 



Prečice: RDBC