Gas beton celkon a.d. Banja Luka saziva vanrednu Skupštinu akcionara

Izvor:  Glas Srpske

"GASBETON-CELKON" a.d. BANJALUKA
Privremeni zastupnik:
Slađana Trkulja-Savičić, dipl. pravnik
Ul. Dr Koste Krsmanović br. 14
BANJALUKA

Na osnovu čl. 269. Zakona o privrednim društvima RS ("Sl. gl. RS" br. 127/08, 58/09 i 110/11) te odluke privremenog zastupnika Slađane Trkulja-Savičić, dipl. pravnik, donosi sljedeću

ODLUKU

I

O sazivanju vanredne sjednice Skupštine akcionara "Gasbeton-Celkon", a.d. Banjaluka, Ul. Veljka Mlađenovića bb za dan, 8.6.2019. god. (subota), u 12 sati koja će biti održana u prostorijama Uprave društva sa sljedećim

DNEVNIM REDOM

1. Izbor radnih tijela
2. Razrješenje dužnosti direktora i imenovanje novog direktora
3. Razno

II

Zadužuje se privremeni zastupnik da za vanrednu sjednicu Skupštine akcionara pripremi prijedloge odluka po tačkama dnevnog reda.
Pravo učešća i pravo glasa na vanrednoj sjednici Skupštine akcionara ostvaruje se na osnovu izvještaja Centralnog registra hartija od vrijednosti a.d. Banjaluka sa stanjem na deseti dan prije održavanja vanredne sjednice Skupštine akcionara, odnosno sa stanjem na dan, 30.5.2019. god.
Uvid u materijale akcionari mogu ostvariti svakog radnog dana od 10 do 12 sati u poslovnim prostorijama društva, počev od dana objavljivanja odluke do dana održavanja Skupštine akcionara.
Ova odluka stupa na snagu danom donošenja, odluka se objavljuje na službenoj internet stranici Banjalučke berze, oglasnoj tabli društva i u dva dnevna lista registrovana na području Republike Srpske.
Javni poziv akcionara se objavljuje u jednom dnevnom listu registrovanom na području Republike Srpske.


PRIVREMENI ZASTUPNIK
Slađana Trkulja-Savičić, dipl. pravnik

 



Prečice: GSBT